Fit Body Training, mijn silhouet is aanzienlijk vernaderd

“Zelf ben ik niet super sportief, de combinatie van een drukke job en een druk sociaal leven doen mij elke keer de das om…”

Toch wou ik mijn conditie onder handen pakken en de extra kilo’s van de feestdagen wegwerken. Kort en krachtig doch professioneel leek mij de juiste aanpak.

Voedingsadvies, persoonlijke coaching en vooral zichtbare verandering na 6 weken was echt iets voor mij.

Ik ben ongelooflijk blij met het resultaat, ik ben afgevallen en mijn silhouet is aanzienlijk veranderd.

Ik ben ongelooflijke blij met het resultaat, niet alleen voel ik mij fitter, ik ben afgevallen en mijn silhouet is aanzienlijk veranderd. Deze 6 weken Transformation programma is makkelijk te combineren met een druk leven, het is persoonlijk en efficiënt. Een achte aanrader. Coach J, je hebt er een fan bij!

 

Jennifer Bourgeois, 38 jaar

Ontdek de 6 Weken Body Transformation