Fit Body Training, resultaat al na enkele weken zichtbaar

“Na het lezen van een testimonial van een kennis ben ik mee in het Fit Body Training-verhaal gestapt.”

De sessies vonden telkens plaats in kleine groepjes. Op deze manier kon Coach J rustig de tijd nemen om elk van ons individueel te begeleiden. Jan gaf ons tips over onze houding en hield hierbij rekening met lichamelijke klachten en vroegere blessures.

Voor wie het moeilijk had met een bepaalde oefening ging hij telkens op zoek naar een alternatief. Bij oefeningen waarbij ik moest neerliggen, voelde ik mij steeds duizelig en misselijk. Na aanhoudende klachten wist Jan meteen al de oorzaak van mijn probleem nog voor ik bij de huisarts was langs geweest.

Tijdens de ‘6 weken Body Transformation‘ gaf Jan ons ook dat extra duwtje in de rug om gezonde voedingsgewoonten aan te leren en deze ook vol te houden. De app die we hiervoor gebruikten, was zeer gebruiksvriendelijk. De verschillende workshops die hij over voeding en gedragsverandering gaf, waren telkens ook goed onderbouwd.

Mijn resultaat was al na enkele weken zichtbaar

Gewichtsverlies was het eerste en belangrijkste doel dat ik voor mezelf had opgesteld. Hoewel ik in totaal maar 3 kg en 4.5 centimeter buikomtrek ben verloren, was het resultaat reeds na enkele weken zichtbaar. Mijn armen en benen waren veel gespierder. Oefeningen die ik aanvankelijk moeilijk kon uitvoeren, gingen plots veel makkelijker omdat ik meer kracht in mijn armen en benen had opgebouwd.

Na de ‘6 weken Body Transformation‘ ben ik nog 1 kg afgevallen. Ik voel mij fitter en gezonder en slaag erin dit gewicht te behouden zonder een strikt dieet te moeten volgen. De vele complimentjes die ik van familie, vrienden, collega’s en kennissen krijg, stimuleert mij om deze levensstijl verder te zetten.

Jan is niet alleen een ervaren maar ook toegewijde, enthousiaste en goedlachse coach die ons graag doet afzien, maar die ons zelfs na een zware werkdag kan motiveren om aan ons lichaam te werken.

 

Shana Meyers, 25 jaar

Ontdek de 6 Weken Body Transformation