“Ik was al meer dan een jaar op dieet zonder resultaat. De kilo’s slopen er heel langzaam weer aan en vooral, ik voelde mijn lichaam helemaal verslappen.”

Ik ben veel bewuster gaan eten

Ik had de indruk dat ik op een leeftijd gekomen was waarop mijn metabolisme stil kwam te liggen. Ofwel was het omdat ik al té veel dingen geprobeerd had.

Ik heb wel getwijfeld om me in te schrijven omdat ik voor de rest wel sportief ben. Uiteindelijk heeft het succesverhaal van een vriendin me overgehaald. Ik kan na 6 weken zeggen dat ik overtuigd ben. Ik ben veel bewuster gaan eten, ik tel niet enkel calorieën, maar hou ook rekening met koolhydraten en eiwitten en dit met behulp van de super handige coaching app. Bij het opstellen van je voedingsplan wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke situatie. Ook krijg je een veel beter inzicht over hoe voeding en beweging je lichaam beïnvloedt.

De korte HIIT trainingen drie maal per week geven een enorme boost en motiveren je ook om zelf drie maal in de week de oefeningen te doen die Coach J op jouw beweegkalender zet. De trainingen vallen ook heel goed in te passen in mijn drukke werkweek. Tijdens de HIIT sessies merk je echt het belang van de persoonlijke begeleiding.

Ik voel me fitter, ben veel strakker en een aantal kilo’s lichter. De 6 Weken Body Transformation is een echte aanrader!

 

Ellen Sauvage, 37 jaar

Ontdek de 6 Weken Body Transformation