Fit Body Training

“Ik ben al jaren bezig met gezond eten. Ik dacht dat ik op de juiste manier at, maar het tegendeel was waar. Dankzij het gebruik van de Fit Body app leerde ik bewust eten.”

Ik nam bijvoorbeeld te veel gezonde vetten en te weinig eiwitten op. Daardoor was mijn lichaam niet stevig.

Ik leerde snel en eenvoudig het juiste evenwicht op mijn bord te toveren. Ik geniet nu van mijn maaltijden, heb lang een verzadigend gevoel. Het verschil zie ik in de spiegel en voel ik vooral vanbinnen.

De Fit Body app is de perfecte leidraad in mijn nieuwe levensstijl

De Fit Body app is de perfect leidraad in mijn nieuwe levensstijl. Naast uitgebalanceerde en vernieuwde menu’s waarbij je onmiddellijk de voedingswaarde ziet, kun je ook gebruik maken van de trainingsbibliotheek met verschillende leuke en intensieve oefenprogramma’s.

De oefeningen doe ik op eigen houtje in mijn living. De verschillende workouts zijn in no-time om. Het zijn echte me-time momenten geworden.

De online coaching is een echte aanrader, bedankt Fit Body Training.

 

Saar, 36 jaar

Start je Online Coaching hier