Fit Body Keep Going

Yes! Je hebt je DOEL bereikt. Houd nu je Fit Body Resultaat aan!

Fit Body Workouts, 28 minutes

Fit Body Workouts

Fit Body voedingsbegeleiding

Voedingsbegeleiding

Fit Body opvolging, motivatie, personal training

Opvolging & Motivatie

keep on going

ENKEL VOOR: personen die de 6 weeks Body Transformation of het 28 days Start Plan succesvol hebben afgewerkt

PRIJS: € 157 / maand (maandelijks opzegbaar)

LOCATIE: Fit Body Studio Sint-Kruis

Het werd tijd om mijn “levensstijl” aan te passen

Het waren niet zomaar 6 weken sporten en diëten. Het waren 6 weken vol begeleiding in de oefeningen die we deden én voedingsadvies die me zullen bijblijven. Erika Feys.

Lees meer...

Mijn silhouet is aanzienlijk veranderd

Ik ben ongelooflijke blij met het resultaat, niet alleen voel ik mij fitter, ik ben afgevallen en mijn silhouet is aanzienlijk veranderd. Deze 6 weken Transformation programma is makkelijk te combineren met een druk leven, het is persoonlijk en efficiënt. Een achte aanrader. Coach J, je hebt er een fan bij!

Lees meer...

Ik dacht dat ik op de juiste manier at

“Ik ben al jaren bezig met gezond eten. Ik dacht dat ik op de juiste manier at, maar het tegendeel was waar. Dankzij het gebruik van de Fit Body app leerde ik bewust eten.” Ik nam bijvoorbeeld te veel gezonde vetten en te weinig eiwitten op. Daardoor was mijn lichaam niet stevig. Ik leerde snel…

Lees meer...

Mijn resultaat was al na enkele weken zichtbaar

“Na het lezen van een testimonial van een kennis ben ik mee in het Fit Body Training-verhaal gestapt.” De sessies vonden telkens plaats in kleine groepjes. Op deze manier kon Coach J rustig de tijd nemen om elk van ons individueel te begeleiden. Jan gaf ons tips over onze houding en hield hierbij rekening met…

Lees meer...

Ik heb iemand nodig die er is voor mij en die mij stimuleert!

“Ik had in eerste instantie schrik om aan de 6 weken Body Transformation te beginnen. Ik heb geen afgetraind lichaam, verre van en nul conditie.” Zal ik het wel kunnen? Zal ik het wel kunnen, Zal ik het wel volhouden? Zal het wel fun zijn? Bovenal, zal ik het nu WEL volhouden? Het zijn tenslotte…

Lees meer...

Ik was al meer dan een jaar op dieet zonder resultaat

“Ik was al meer dan een jaar op dieet zonder resultaat. De kilo’s slopen er heel langzaam weer aan en vooral, ik voelde mijn lichaam helemaal verslappen.” Ik ben veel bewuster gaan eten Ik had de indruk dat ik op een leeftijd gekomen was waarop mijn metabolisme stil kwam te liggen. Ofwel was het omdat…

Lees meer...

Personal Training met blijvend resultaat

“Ik wilde een blijvend resultaat. Na 6 weken personal training bij Fit Body Training ben ik slanker en sterker. Met de methode die Jan me heeft aangeleerd ben ik gemotiveerd om verder te doen.” Rein De Neve

Lees meer...

Jan Bossu leerde mij een gezond eetpatroon aan

“Dankzij Jan Bossu kreeg ik mijn onregelmatige levenswijze onder controle. De voedingsbegeleiding, het beweegplan en de motivatie via de Fit Body voedings- en beweeg-app zijn voor mij de perfecte tools om fit en strak te blijven.” Sarah Pillen

Lees meer...

Inzicht in gezonde voeding

“Algauw wist Jan waar de pijnpunten zaten in mijn levensstijl. Dankzij een persoonlijk plan van aanpak bereikte ik het gewenste resultaat.” Maaike Coucke

Lees meer...

Ik blijf gemotiveerd

“Ik kreeg op korte termijn een energiek gevoel. Na 6 weken blijf ik gemotiveerd om mijn nieuwe levenswijze verder te zetten.” Celine Potier

Lees meer...

Ik heb de Fit Body Methode onder de knie en wil mijn resultaat behouden